LOPÁR

2019

A Horvátország, Rab sziget, LOPAR 448. szám alatti MVDSE tulajdonú 5 szobás szociális pihenő igénybevételének alap feltételei.

A Lopári egyesületi ingatlanunkban május 14 – szeptember 17-e között biztosítunk pihenést az egyesületi tagoknak, a munkavállalóknak, a megbízottaknak és a családtagoknak.

Turnus: 8 nap/7 vendégéjszaka, heti váltással keddtől – keddig.

Főszezon: június 18 – szeptember 03-a közötti időszak. Bekerülési ár: 3.500,- Ft/ fő / vendégéjszaka

Nem főszezon: május 14 – június 18 és szeptember 03 – szeptember 17-e közötti időszak. Bekerülési ár: 2.900,- Ft/ fő /vendégéjszaka

Gyermekkedvezmény: 3 éves kor alatt a gyermekért nem kell fizetni. 14 éves korig a kedvezmény mértéke 30%.

A bekerülési áraink 7 Kuna/vendégéjszakáig az idegenforgalmi adót tartalmazzák. (A 7 Kuna/vendégéjszaka fölötti bekerülést, ha 2019-ben IFA emelés lesz, a többletet, az MVDSE áthárítja az ingatlant igénybe vevőkre a bekerülési árakban!)

Feltételek: A tagi kedvezmény csak házastársra, élettársra és a 18 év alatti gyermekre alkalmazható! Személyes jelentkezés és foglalás már január 2-ától lehetséges nyitvatartási időben és személyes foglalás az Egyesület Székházában lehetséges. Foglalásra jelentkezni lehet a 06-1-251-8496-os telefonon vagy az info(kukac)mozdvezegy.hu e-mail útján is. Az MVDSE ügyvezetése dönt az igénybevételek elbírálásában.
Az ingatlant és a parkolót váltási napokon – kedd – 10.00 óráig el kell hagyni! Az Ingatlant 10.30 órától lehet az érkező tagoknak elfoglalni.
Az ingatlant kitakarítva, a környezetét rendben hagyva kell átadni!
Az ingatlant, a leltári tárgyakat és berendezési tárgyakat jó gazda szemléletével kérjük kezelni és az eltulajdonítást kérjük mellőzni!
Csak a GÁZ és a VÍZ elzárandó hazautazás előtt! Váltáskor a villany automatákat nem kell lekapcsolni!

MVDSE Elnöksége

MVDSE